top of page

B-Classic: BRYGGEN & Manchester Collective (1)

B-Classic en CC de Bogaard beroeren je met avontuurlijke concerten in Truiens toperfgoed. Programma: Antonio Vivaldi. Concerto RV 156 in G minor Ralph Vaughan-Williams. Fantasia on a Theme of Thomas Tallis Vivaldi / Ligeti / Clark / Bach. Recreation Richard Strauss. Metamorphosen

Time & Location

29 sep 20:15 – 21:30

Minderbroederskerk Sint-Truiden, Minderbroedersplein 5, 3800 Sint-Truiden, Belgium

About the Event

MEER INFO & KOOP TICKETS

 

Liggend tussen eeuwenoude muurschilderingen trippen op klassieke muziek en een nachtje doorbonken op Beethoven & co: het festival Beroert van B-Classic en CC de Bogaard verkent avontuurlijke paden in prachtige, eeuwenoude locaties.

 

Op vrijdag 29 september laat B-Classic Manchester Collective en BRYGGEN voor een eerste keer besnuffelen en inspireren. Ze strijken dan neer in de machtige Minderbroederskerk met composities van Richard Strauss, het prachtige Fantasia on a theme by Thomas Tallis van Ralph Vaughan Williams en herschreven klassiekers van Vivaldi, Bach en andere meesters.

 

Zodra je ook maar één teennagel in de kerk neerpoot, word je ondergedompeld in muziek én beleving. Wie weet kom je zelfs in een biechtstoel terecht. Geef toe: dat was al even geleden.

Share This Event

bottom of page